Coaching online

Online coaching is een goede manier om je te een steuntje in de rug te bieden. Gewoon thuis vanuit je eigen veilige omgeving. De ervaring leert dat online begeleiding bij de meeste mensen in eerste instantie weerstand oproept maar als we eenmaal begonnen zijn het hele beeldscherm vergeten wordt. 

 

bloemetjes

 

Eerst een kennismaking om te kijken of het past en klikt beiderzijds. Deze is gratis.

Dan volgt de intake, die op verschillende vlakken inzicht kan geven. Naast de ballast opruimen door erover te praten, komt er vaak ook opluchting dat je eigenlijk alles kunt zeggen. Je volledige verhaal vertellen.

De coaching vindt plaats vanuit diverse invalshoeken. Ervaringsgerichte oefeningen, visualisaties, gevoels interacties, familie of wens opstellingen etc. Het (weer) gaan luisteren naar je gevoel en het ervaren en loslaten van spanningen in je lichaam kan heel bevrijdend zijn en is onderdeel van deze coaching.  

We gaan samen op pad om jouw vraag helder te krijgen. Door die (gevoels)vragen te stellen die betrekking hebben met jouw situatie, jouw vraag, help ik je inzicht geven en verbinding te maken met je eigen kwaliteiten  en valkuilen. Door middel van visualiseren en concrete gevoelsvragen te stellen, wordt je lichaambewustzijn in beweging gebracht en kun je jezelf meer totaal gaan ervaren.

Er ontstaat dan meer ruimte en rust, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en psycho-emotioneel. Je kunt sneller bij jezelf komen en eigen vitale kracht ervaren. Daardoor krijg je beter inzicht in je vraag of problematiek. Deze helderheid helpt je om een  proces op gang te brengen dat inzicht geeft op jouw vraag.

De mindfulness cq. meditatie/ yoga oefeningen en visualisaties zijn een vanzelfsprekend onderdeel van de sessies. De verbinding met jezelf en je gevoel ontstaat zodat je meer gebruik kunt maken van je " innerlijk weten": je innerlijke stem die je altijd al hebt gehad, maar waar het o zo moeilijk is om naar te luisteren. Huiswerkopdrachten en andere creatieve invullingen completeren de coaching.

 

zonsopgang  

 

Reviews:

 

Ik ervaar de online coaching als zeer prettig. Fijn vanuit mijn eigen huis en het voelt alsof Anneke bij mij aan tafel zit, heel bijzonder hoe ze mij aanvoelt. Omdat ik vrijwel alles met mijn hoofd deed, werd het een beetje warrig. Door meer naar mijn gevoel te luisteren ga ik steeds meer weten wat ik wil. Anneke wist meteen vanaf het kennismakingsgesprek het juiste te benoemen. En de punten waar ik zelf even doorheen ratel, staat zij juist even bij stil. Het geeft me veel helderheid en rust. Een mooi leerproces waarin ik blijf groeien. Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Ik gun iedereen een Anneke

Jessica

 

"Ik heb een aantal sesises bij Anneke mogen volgen. In Coronatijd vonden deze ontmoetingen plaats via Teams. Dat vond ik in het begin wel een gek idee, maar gek genoeg vergat ik het scherm na een paar minuten. Anneke zorgt ervoor dat je binnen no time in verbinding met haar bent en dat je je snel op je gemakt voelt. Na de sessie suddert er van alles na en is er één en ander in werking gezet. Dit kon ik de keer daarop bespreekbaar maken. Ook leek het of er momenten waren dat ik nog steeds met haar in verbinding was ook al waren we op heel verschillende plekken.. "Anneke stelt het gevoel centraal, maar is daarnaast zelf lekker down to earth. Voor mij werkt deze combinatie heel goed. Ze zorgt ervoor dat er zaken ontrafelt zijn. Ik begrijp het nu beter. De inzichten helpen mij nu nog steeds."  Tessa

 

Interesse? 

Stuur een maltje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp +346974253. 

Heb je een klein inkomen of ben je student? Dan heb ik speciale tarieven voor je!

Vooraf een kennismakings ontmoeting om een indruk van elkaar te krijgen of het klopt dat we samen op pad gaan. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Daarin ga ik ook samen met je inventariseren wat jij nodig heb in dit coachingstraject.

 

Je bent van harte welkom!