Online coaching

Thema's als loslaten, schuld, schaamte, stress, ruimte voor jezelf, het gevoel altijd je best te moeten, niet echt jezelf kunnen zijn, durven kwetsbaar te zijn, durven zeggen wat je vindt en keuzes durven maken zijn vaak de thema's die tijdens de online coaching aan de orde komen.

We gaan samen bezig om jouw vraag helder te krijgen. Door middel van visualiseren en concrete gevoelsvragen te stellen, word je lichaambewustzijn in beweging gebracht en kun je jezelf meer totaal gaan ervaren.  Stressregulatie is vaak een belangrijk onderdeel. Je wordt je bewust van je lichaam en je kunt merken waar de spanningen zijn om deze vervolgens los te laten. Dat kan zeer bevrijdend zijn.

Er ontstaat dan meer ruimte en rust, niet alleen fysiek, maar ook mentaal en psycho-emotioneel. Je kunt je opgelucht voelen en helderheid ervaren als je je verhaal kunt vertellen zonder onderbrekingen of gevoel van afwijzing. Deze helderheid kan een proces op gang brengen naar bewustwording van en verbinding met jezelf. En de verbinding met de mensen om je heen.

De mindfulness cq. ontspanningsoefeningen als aanvulling maken je verder bewust van je gevoel. Waar stroomt het? Waar blokkeert het? hoe voel je je in relatie tot de ander? Ben je er op de ander gericht of meer op jezelf? Kun je écht contact maken met die ander?

Door deze verbinding met jezelf en je gevoel kun je meer gebruik maken van je "innerlijk weten", je innerlijke stem die je altijd al hebt gehad, maar waar het o zo moeilijk is om naar te luisteren. 

Indien gewenst kunnen tussen sessies door (kleine) opdrachten gegeven worden.

Kennismaking is gratis. Tijdens dit gesprek bespreken we ook óf en welk traject het beste bij je past.
Je kun t meesttal direct terecht ook in de weekeinden.

 

 

 

Anneke.                                                  

  

 

Reviews:

 

Ik ervaar de online coaching als zeer prettig. Fijn vanuit mijn eigen huis en het voelt alsof Anneke bij mij aan tafel zit, heel bijzonder hoe ze mij aanvoelt. Omdat ik vrijwel alles met mijn hoofd deed, werd het een beetje warrig. Door meer naar mijn gevoel te luisteren ga ik steeds meer weten wat ik wil. Anneke wist meteen vanaf het kennismakingsgesprek het juiste te benoemen. En de punten waar ik zelf even doorheen ratel, staat zij juist even bij stil. Het geeft me veel helderheid en rust. Een mooi leerproces waarin ik blijf groeien. Heel blij dat ik hiermee begonnen ben. Ik gun iedereen een Anneke

Jessica

 

"Ik heb een aantal sessies bij Anneke mogen volgen. In Coronatijd vonden deze ontmoetingen plaats via Teams. Dat vond ik in het begin wel een gek idee, maar gek genoeg vergat ik het scherm na een paar minuten. Anneke zorgt ervoor dat je binnen no time in verbinding met haar bent en dat je je snel op je gemakt voelt. Na de sessie suddert er van alles na en is er één en ander in werking gezet. Dit kon ik de keer daarop bespreekbaar maken. Ook leek het of er momenten waren dat ik nog steeds met haar in verbinding was ook al waren we op heel verschillende plekken.. "Anneke stelt het gevoel centraal, maar is daarnaast zelf lekker down to earth. Voor mij werkt deze combinatie heel goed. Ze zorgt ervoor dat er zaken ontrafelt zijn. Ik begrijp het nu beter. De inzichten helpen mij nu nog steeds."  Tessa