Waarom zou je met mij werken?

Al meer dan 29 jaar begeleid ik met veel bevlogenheid en compassie mensen naar meer( inzicht in) zichzelf. 

      

 "Anneke, je begeleiding is uitstekend, je kennis, openheid en liefdevolle warmte zijn uitzonderlijk. Je weet waar je het over hebt en handelt daarnaar. Dank je wel voor mij weer mij te laten zijn" Peggy.  

De fascinatie voor en het begeleiden van mensen zat er al heel vroeg in.  Door de fysiotherapie ik ontdekte wat de impact van de fysieke aanraking voor mensen betekende en zo kwam al gauw de haptonomie in beeld. Inmiddels heb ik nu meer dan 25 jaar als haptotherapeut gewerkt. Als coach begeleid ik  nu mensen tijdens de Time Out retreat of online. 


 

De ander verstaan, begrijpen en te ondersteunen in de volgende stap is belangrijk onderdeel mijn vak. Te laten voelen dat ik er ben ter ondersteuning, onvoorwaardelijk en betrouwbaar. Ook ben ik duidelijk, kan een spiegel zijn en schuw het niet om soms confronterend te zijn, maar altijd vanuit liefde. Liefde vanuit inspiratie om jou als mens zo goed en zo zuiver mogelijk te inspireren om te worden en zijn wie jij bent. Daar zal ik mij ten volste voor inzetten. Met deze en andere, vaak vanzelfsprekende, kwaliteiten zet ik mij in om jou te ondersteunen in de vraag die je hebt. Met liefde en plezier,serieus en met zachtheid, maar vooral voelend en luisterend!

  

  

" Je bent een warme bezielde vrouw, een coach pur sang, met een inlevingsvermogen en een talent voor familieopstellingen. dank dat je op mijn levenspad was" Marion. 

 

  

De Retreats worden meestal gegeven op onze Spaanse finca, waar de overvloed aan natuur, rust, de stilte en de heerlijke plek een positieve invloed hebben. Maar je kunt met enige regelmaat terugvinden in Nederland waar ik ook in een praktijk werk in Amsterdam. Ook daar is een Time out week mogelijk

 

 

"Ik heb het gevoel dat ik alles met je kan delen. Je wist haarfijn wat er bij mij speelde. De no- nonsense mentaliteit werkte voor mij prettig. Ook stelde je de juiste vragen om mij toch door mijn weerstand te krijgen" 

 

Voel je van harte welkom om met mij samen te stappen te zetten naar meer verbinding, vrijheid en eigenwaarde !

 

Anneke