"Anneke, je begeleiding is uitstekend, je kennis, openheid en liefdevolle warmte zijn uitzonderlijk. Je weet waar je het over hebt en handelt daarnaar. Dank je wel voor mij weer mij te laten zijn" Peggy. 

 

De fascinatie voor en het begeleiden van mensen zat er al heel vroeg in. In mijn ouderlijk huis waren de medische beroepen meer de norm dan een zeldzaamheid. De stap naar de fysiotherapie was zo gemaakt. Toen ik ontdekte wat de impact van de fysieke aanraking voor mensen betekende en de beperkingen die ik ervoer binnen de fysiotherapie, kwam al gauw de haptonomie in beeld. Inmiddels heb ik nu meer dan 25 jaar als  haptotherapeut  gewerkt. Als coach begeleid ik mensen  tijdens de Time Out retreat of online. 

De ander verstaan, begrijpen en te ondersteunen in de volgende stap is belangrijk onderdeel mijn vak. Te laten voelen dat ik er ben ter ondersteuning, onvoorwaardelijk en betrouwbaar. Doordat ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe merk ik dat mensen mij gaan vertrouwen en dat is voor mij een van de belangrijkste grondbeginselen voor de begeleiding.

Ook ben ik duidelijk, kan een spiegel zijn en schuw niet confronterend te zijn, maar altijd vanuit liefde. Liefde vanuit inspiratie om jou als mens zo goed en zo zuiver mogelijk te inspireren om te worden en zijn wie jij bent. Daar zal ik mij ten volste voor inzetten. 
 

Met al mijn vanzelfsprekende kwaliteiten zet ik mij in om jou te ondersteunen in de vraag die je hebt. Met liefde en plezier, serieus en met zachtheid, maar vooral voelend en luisterend!

Naast, uiteraard, meerdere  nascholingen heb ik in 2019 een cursus systemsich werken gedaan . Een mooie aanvulling.
De verbinding met de natuur geeft een verruiming en een extra dimensie in het coachen van mensen. Ook in de online coaching gebruik ik deze middelen.  

 

" Je bent een warme bezielde vrouw, een coach pur sang, met een inlevingsvermogen en een talent voor familieopstellingen. dank dat je op mijn levenspad was" Marion. 

 

 

Ik woon samen met Jan Jaap en onze twee schatten van honden, Paco en Sammy. 

De Retreats worden gegeven op onze Spaanse finca, waar de overvloed aan natuur en rust, de stilte en de fantastische plek een positieve invloed hebben. Maar je kunt met enige regelmaat terugvinden in Nederland waar ik ook in een praktijk werk in Amsterdam. Het typeert mijn twee kanten die ik in mij heb.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om hulp te vragen en hoe het was om mijn eigen verwarring en pijn onder ogen te zien. Het liefst stopte ik dat weg. Maar het kwam terug en die vicieuze cirkel doorbreken was niet makkelijk.

Daar was moed voor nodig, tijd, ruimte én de juiste begeleiding bij de juiste persoon. Het heeft mijn leven gevormd en mij de mens gemaakt die ik nu ben.

Kennismaken is daarom essentieel om te ervaren of er een klik is.

 

 

"Ik heb het gevoel dat ik alles met je kan delen. Je wist haarfijn wat er bij mij speelde. De no- nonsense mentaliteit werkte voor mij prettig. Ook stelde je de juiste vragen om mij toch door mijn weerstand te krijgen" 

 

Hoe belangrijk is het om naar jezelf te luisteren en jezelf aan te durven kijken. Te voelen wie je echt bent en wat je zou willen in je leven. Daarbij stil te staan en ernaar te durven handelen. Die mens worden die je bedoelt bent te zijn. Leven in vrijheid. Een belangrijk, ook persoonlijk, thema!

Het gevoel goed genoeg te zijn en erbij horen zijn essentiële thema's. Het geeft vertrouwen en zelfvertrouwen. Je (meer) openstellen voor andere mensen, waardoor de betrokkenheid & wederzijdse verbondenheid groeit. Het is de achtergrond van waaruit ik werk met mensen aan hun bezieling en levensgeluk. Maar het is ook mijn persoonlijke visie op leven en samenleven.

 

Voel je van harte welkom om met mij samen te werken aan jezelf, meer geluk en persoonlijke vrijheid!

     

                             

                        

"Waarom moeilijk doen als het samen kan"
                                           
  Loesje