Time Out Retreat

 

"Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen." 

Een combinatie van individuele coaching en tot jezelf komen midden in de Spaanse natuur. Contact maken met je gevoel, luisteren naar wat jij wilt in je leven! Voelen waar je grenzen liggen en waar je blij van wordt, je eigen patronen onderzoeken en onnodige ballast opruimen. Je binnen- en buitenkant met elkaar verbinden en je innerlijke beweging laten stromen, zodat je zichtbaar wordt in wie je in wezen bent.

Een reis naar je diepste zelf, daar waar jouw vitale levenskracht zich bevindt. Met meer zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en plezier, met jezelf en met anderen een ontmoeting aangaan. Meer balans in je leven, meer energie, ruimte &  veerkracht. Een (nieuw) bewustzijn waarin betrokkenheid, aandacht, verdieping, verbondenheid & liefde belangrijk zijn.

Een bijzondere ontmoeting met jezelf midden in de Spaanse natuur 

Wat jij mij de afgelopen week hebt geleerd, is onbeschrijfelijk, niet samen te vatten, maar ik voel dat jij weet wat ik bedoel. Ik heb mij aan jou maar ook aan mijzelf bloot durven geven. Dat was spannend maar ook nodig om weer verder te kunnen en vertrouwen te hebben in mijzelf.     Lieke

Wat is het?

Een week, midden in de Spaanse natuur, stilte, even weg van thuis!
Onvoorwaardelijke en volledige aandacht van je personal coach.
Een eigen plek waar je ongestoord kunt zijn, er wordt niets van je verwacht.

Je verhaal kunnen vertellen zonder onderbreking en met alle tijd!
Verdiepende, verhelderende en soms verrassende gevoelsinzichten
Handvatten voor mee naar huis.
Alle maaltijden verzorgd, als je dat wilt.

 

Het uiteindelijke doel is dat je je (weer) gaat verbinden met jouw vermogen om je leven op een breder en dieper niveau waar te nemen. Om van daaruit de voor jou juiste beweging te kunnen maken.

Het brengt je 

Rust, ruimte, meer veerkracht & energie.
Helder inzicht in bepaalde patronen
Verbinding met jezelf, je gevoel en je lichaam
Meer balans tussen geven en ontvangen, hoofd en hart, doen en zijn.

Waardoor je

beter je grenzen herkent en er naar gaat handelen.
jezelf eenvoudiger op de eerste plaats zet zonder de ander tekort te doen.
met meer zelfvertrouwen naar je wensen en mogelijkheden kunt kijken.
beter weet welke richting jij op wilt gaan in je leven.

Het gaat weer stromen in jezelf, je passie en plezier krijgen een boost. Je wordt krachtiger en meer voelbaar voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen. Vaak is bij coachen het denken het uitgangspunt, maar bij deze coaching op haptonomische basis is , zoals je leest, het luisteren naar je gevoel de ingang. 

Hoe belangrijk is het om naar jezelf te luisteren en jezelf aan te durven kijken. Te voelen wie je echt bent en wat je zou willen in je leven. Daarbij stil te staan en ernaar te durven handelen. Die mens worden die je bedoelt bent te zijn. Leven in vrijheid. Een belangrijk, ook persoonlijk, thema! 

 

Heb je vaak gedachten als

Ik kom niet aan mezelf toe. 
Ik heb het gevoel niet goed/ belangrijk genoeg te zijn!
Wat wil ik nu zelf met mijn leven of op dit moment?
Ik luister eigenlijk niet naar mn gevoel. Ik zit zoveel in mn hoofd!!!

En merk je dat je er niet alleen uitkomt maar een steuntje in de rug wilt? 

Dan kun je bij mij deze Time Out retreat boeken!

 

koffie

Samen gaan we kijken:

Wie ben je nu... wat speelt er op dit moment?
Waar wil je naar toe…. hoe ziet je toekomst eruit?
Wat staat je daarbij in de weg?..... en
Wat heb je nodig om verder te kunnen gaan?
Waarmee kan je omgeving je ondersteunen?

De coachingsessies duren gemiddeld 2 - 3 uur per dag. Gebruikmakend van diverse haptonomische middelen zoals verdiepende gesprekken op gevoelsniveau, ervaringsgerichte oefeningen, aanraking en ook natuurcoaching zet ik me volledig en zorgvuldig in om datgene bij jou tevoorschijn te halen waar het werkelijk over gaat.
Ook kunnen we ontspanningsoefenningen, eventueel yoga, visualisaties, systemisch werken en creatieve elementen inzetten. En dit alles in een bedding van aandacht, compassie en ook humor. We duiken samen de diepte in en komen snel to the point.

 

" Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb écht geleerd wat er nu nodig is om meer mezelf te kunnen zijn!! Ik heb echt tools gekregen en kijk met heel veel warmte en liefde terug op deze week op deze prachtige plek." Shirley   

De overige tijd kun je naar eigen wens invullen. Uitrusten, reflecteren, schrijven, lezen, luieren, lekker en gezond eten, fietsen, wandelen in de omgeving, naar het strand, tekenen en/of schilderen behoren tot de mogelijkheden.

 

IMG_1483.jpg 

Deze Time Out is uniek programma, dat geheel organisch is ontstaan en door mij is uitgewerkt. De ervaring leert dat deze omgeving, mijn aanbod, het verblijf in Spanje en weg zijn uit je eigen omgeving, je de rust en ruimte bieden om je werkelijk alleen met jezelf bezig te houden en je te richten op je eigen innerlijke proces. Waardoor er een wezenlijk veranderingsproces op gang komt, niet alleen op korte termijn.

De mensen die hier zijn geweest zijn vaak  heel blij dat je deze time out hebben gedaan. Ze hebben er veel aan in hun dagelijkse leven.

 

" Je krijgt meer waard voor je geld. Precies dat wordt eruit gehaald waar het over gaat. Ze voelt je goed aan" Mirjam


Interesse? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en ik nodig je uit voor een(online) kennismakinsgesprek. We kunnen dan het een en ander bespreken en een indruk krijgen of we met elkaar op pad kunnen gaan. Ook kunnen we je wensen met betrekking tot de Time Out overleggen en van daaruit kan ik je een vrijblijvende prijsopgaaf geven.

Whatsapp : +34 697 425 363 
Bellen :+31 6 44 997 197 

Waar? La Quinta

 

Je bent van harte welkom!

 

Anneke