Time Out Retreat

 

"Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen." 

 Een combinatie van individuele coaching en tot jezelf komen midden in de Spaanse natuur. Contact maken met je gevoel, luisteren naar wat jij wilt in je leven! Voelen waar je grenzen liggen en waar je blij van wordt, je eigen patronen onderzoeken en onnodige ballast opruimen. Je binnen- en buitenkant met elkaar verbinden en je innerlijke beweging laten stromen, zodat je zichtbaar wordt in wie je in wezen bent.

Een reis naar je diepste zelf, daar waar jouw vitale levenskracht zich bevindt. Met meer zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en plezier, met jezelf en met anderen een ontmoeting aangaan. Meer balans in je leven, meer energie, ruimte &  veerkracht. Een (nieuw) bewustzijn waarin betrokkenheid, aandacht, verdieping, verbondenheid & liefde belangrijk zijn.

Een bijzondere ontmoeting met jezelf midden in de Spaanse natuur 

Wat jij mij de afgelopen week hebt geleerd, is onbeschrijfelijk, niet samen te vatten, maar ik voel dat jij weet wat ik bedoel. Ik heb mij aan jou maar ook aan mijzelf bloot durven geven. Dat was spannend maar ook nodig om weer verder te kunnen en vertrouwen te hebben in mijzelf.     Lieke

 

 

koffie

Samen gaan we kijken

Wie ben je nu... wat speelt er op dit moment?
Waar wil je naar toe…. hoe ziet je toekomst eruit?
Wat staat je daarbij in de weg?..... en
Wat heb je nodig om verder te kunnen gaan?
Waarmee kan je omgeving je ondersteunen?

De coachingsessies duren gemiddeld 2 - 3 uur.  De haptonomie is het uitgangspunt. Daarnaast zijn systemisch werken door midden van individuele familieopstellingen en visualisaties een mooie aanvulling. Natuurcoaching door wandelen vanuit het huis zal een vast onderdeel gaan zijn van de begeleiding. De verschillende invalshoeken bieden samen een mooi palet om inzichten te krijgen en verwerken. Indien gewenst kan yoga of mindfulness geintergreerd worden in het programma.

" Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik heb écht geleerd wat er nu nodig is om meer mezelf te kunnen zijn!! Ik heb echt tools gekregen en kijk met heel veel warmte en liefde terug op deze week op deze prachtige plek." Shirley   

De overige tijd kun je naar eigen wens invullen. Uitrusten, reflecteren, schrijven, lezen, luieren, lekker en gezond eten, fietsen, wandelen in de omgeving, naar het strand, tekenen en/of schilderen behoren tot de mogelijkheden.

 

timeout


De Time Out op onze Spaanse finca is een uniek programma, dat geheel organisch is ontstaan en door mij is uitgewerkt. De ervaring leert dat deze omgeving, mijn aanbod, het verblijf in Spanje en weg zijn uit je eigen omgeving, je de rust en ruimte bieden om je werkelijk alleen met jezelf bezig te houden en je te richten op je eigen innerlijke proces. Waardoor er een wezenlijk veranderingsproces op gang komt, niet alleen op korte termijn.

Zonder uitzondering zijn de mensen die hier zijn geweest heel blij dat je deze time out hebben gedaan, een echte mindset. 

 

" Je krijgt meer waard voor je geld. Precies dat wordt eruit gehaald waar het over gaat. Ze voelt je goed aan" Mirjam


Interesse? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en ik nodig je uit voor een(online) kennismakinsgesprek. We kunnen dan het een en ander bespreken en een indruk krijgen of we met elkaar op pad kunnen gaan.
Ook kunnen we je wensen met betrekking tot de Time Out overleggen en van daaruit kan ik je een vrijblijvende prijsopgaaf geven.
Whatsapp : +34 697 425 363  of Signal +31 6 44 997 197 

Locatie

Je verblijft op een prachtige locatie in een niet toerischte streek waar sinaasappel- en amandelbomen de boventoon voeren naast eeuwenoude olijfbomen. Je logeert in la Quinta, een volledig ingericht gastenverblijf met ' alles erop en eraan" . 

  

Onze finca ligt 20 minuten van de kust, de sinaasappelbloesemkust. Vanaf half /eind april ruikt het hier goddelijk naar deze bloesem. Echt de moeite waard om ook dan hier te kunnen zijn.

Sowieso is het een paradijsje... volgens onze gasten!!


Als je behoefte hebt om er even tussenuit te willen om tot jezelf te komen en je hoofd leeg te maken zonder coaching, dan kan dat uiteraard ook! Deze finca leent zich uitstekend om je terug te trekken, in alle rust te werken aan een verslag of boek of, al wandelend in de natuur, nieuwe ideeën te ontwikkelen of plannen te maken. 

 

 

Manoto Hill retreat

Deze retreat wordt alleen gegeven als er een groepje mensen zich met elkaar opgeeft. Er zijn 3 kamers en 2 badkamers.

Het thema is: verbinden, verdiepen en in balans zijn, maar als je als groepje een andere wens hebt, dan hoor ik dit graag.

Het programma is zodanig ingedeeld dat er voldoende tijd is om in de middagen naar het strand te gaan, een wandeling te doen of met een goed boek in de hangmat te liggen.

Het doel is:

Balans versterken tussen geven en ontvangen, hoofd en hart, beweging naar binnen en naar buiten.
Verdieping in het herkennen en erkennen van de signalen van je lichaam én er naar gaat handelen.
Zicht krijgen op bepaalde- ook onbewuste- patronen die je niet meer helpen om te leven vanuit vrijheid, rust en ontspanning.

Wat gaan we doen:

Natuurcoaching, 
Ontspannings/ beginnersyogaoefeningen.
Een wensopstelling 
Schilderen tekenen, eventueel een natuurmandala maken
Visualisaties
Haptonomische oefenvormen
1 privé coachings sessie.
De middagen zijn vrij voor zwemmen , wandelen,zon, luieren etc

Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd (muziek, zang, dans?)

's avonds kunnen we eventueel bij een houtvuur zitten en naar de mooie sterrenhemels kijken.