La Quinta

Als je er aankomt dan voel je het al; de rust, de mooie energie, de gastvrijheid en de heerlijke Spaanse flow.
Deze plek met het schitterende uitzicht op zee, de nagenoeg volledige stilte en 's nachts de honderden sterren heeft iets magisch.

Dat is wat wij zochten en vonden in 2005. En precies dat willen we graag met jullie delen. Op deze bijzondere locatie tussen eeuwenoude olijfbomen en sinaasappelplantages kun je bij ons overnachten in de comfortabele Quinta.

De quinta is een volledig ingericht gastenverblijf met 2 slaapkamers, een badkamer met wc en nog een extra wc, een woonkamer met open keuken en een terras rondom het huis vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt  over de zee.

Op het midden van het terrein is een rond zwembad om af te koelen met een chillplek in de schaduw en een hangmat onder de olijfboom. Geniet van alle rust in een nog authentiek gebied van Spanje. Maak een wandeling of fietstocht in de omgeving of relax met een boek op het terras. Hier kun je echt tot jezelf komen en samen met de vrienden of familie genieten van een fijne vakantie.

Ben je met meer dan vier personen dan kun je La Quinta combineren met la Casita. Een oud stenen huisje nabij met een inpandige wc en douche en 2 persoonsbed.

 

 

Het volledige terrein is 1,3 ha. Er zijn geen andere gasten op het terrein. Ons kun je af en toe tegen komen als we gaan wandelen met onze hond. 

Verder is het algehele rust en stilte! Een paradijsje volgens onze gasten!

Dit buitenverblijf ligt midden in de natuur en op ongeveer 20 minuten van de kust met zandstranden en baaitjes, de Sinaasappelbloesemkust. Vanaf half/eind april ruikt het hier goddelijk naar deze bloesem Echt de moeite waard om ook dan er te zijn. Ook ligt het 20minuten van het achterland met bergen en een stuwmeer met fantastische omgeving. Je kunt er o.a. herten, steenbokken en gieren zien.

Dus....Als je / jullie een vakantie wilt vieren of het leven.... rust, ruimte, natuur, zon, luieren, zwemmen wandelen, fietsen of voor je uit staren naar de zee. Het  kan allemaal. Ook als je terugwilt trekken om bijvoorbeeld een boek te schrijven of in alle rust te werken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bel of stuur gerust een whatsapp, als je meer info wilt!

 

 

Welkom!