Even een update!

Een update is wel nodig, begreep ik na een evaluatie gesprek met een van mijn (oud)cliénten.

Afgelopen jaar ben ik veel bezig geweest met de vorm en de inhoud van mijn werk, de manier waarop ik je/ jullie zou willen informeren en vooral de synchroniteit van de informatie.

En ik ben er uit. De cirkel is rond.

Ooit was mijn website naam.......

.......annekefontijne.nl. Nu, na diverse omzwervingen, ben ik weer terug bij deze naam.

www.annekefontijne.nl 

 

Op deze site staan alle activteiten in één keer :

 Online coaching

Een begeleiding online die gedurende afgelopen jaar is uitgegroeid tot een mooie, bijzondere vorm van ondersteuning vanuit diverse invalshoeken. Deze kan het hele jaar door gegeven worden. Eventueel kan deze gecombineerd worden met live sessies.

 Time Out Retreat

Een individuele begeleiding op finca de la fuente. Onze mooie finca op 20 minuten afstand van strand en bergen. Een fijne, rustgevende omgeving waar je écht tot jezelf kunt komen en je kunt toeleggen op je persoonlijke vragen met behulp van en met mijn onvoorwaardelijke en profesionele aandacht. Deze retreats kunnen het hele jaar door gegeven worden en zijn bijzonder aantrekkelijk als je even echt me-time wilt.
Time_Out_retreat_2021

 Nieuw: Manoto Hill retreat

Een groepsretreat waarin we met vier tot zes mensen een lang weekend de focus leggen op verdiepen, verbinden en in balans zijn. In combinatie met natuur, zon zee en strand een zeer waardevol weekeinde.

De eerste pilot zal gegeven worden van 2 tot 6 september en zal 2 tot 3 keer per jaar gegeven worden. Manoto_Hill_Retreat

 

 Opening finca de la fuente

Als alles goed gaat, wat wij natuurlijk hopen, kunnen we weer gasten onvangen vanaf 15 juni 2021. Dit uiteraard onder voorhoud van zowel de Nederlandse als Spaanse Covid regels.

Maar... we zijn zeer verheugd dat we onze prachtige plek midden in de Spaanse natuur weer kunnen delen met jullie. Jullie allen zijn van harte welkom. Info: Natuurhuisje 

 

 Praktijk in Amsterdam

Vanaf 10 mei - 26 mei staan de praktijkdeuren af en toe in Amsterdam weer open. Mocht je interesse hebben, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 44 997 197.

Whatsapp kan ook: 0034 697 425 363

Als je een kennismakingsgesprek zou willen voor een Time Out Retreat dan ben je ook van harte welkom.

 

Wat ons betreft: we gelukkig gezond en verheugen we ons op jullie komst. We genieten van ons werk en onze honden, Paco en Sammy, onze blije honden van ongeveer 11 jaar en bijna 15 jaar.

 

Mede namens JJ wens ik jullie een mooi voorjaar en alle goeds en tot gauw!

Ciao y hasta luego!

 

Anneke

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 44 997 197

0034 697 425 363

 

 De website naam timeoutinspanje.nl is niet meer in gebruik

(Op FB wordt er wel gebruik gemaakt van de naam Time Out Spanje, maar dat is dus NIET van ons.)