Manoto Hill retreat

Wat was het een mooie retraite! Wat een samenzijn!!! Zes vrouwen hadden zich opgegeven voor deze pilot.  Voor mij een nieuwe uitdaging. Voor hen een sprong in het diepe. Spannend voor ons allemaal.

Maar het was geweldig. We zijn er vol voor gegaan. Mijn complimenten aan de dames voor hun openheid en bereidheid om zichzelf te durven laten zien, ook in hun kwetsbaarheid. Heel mooi, soms heel teer, soms duidelijk, soms zoekend, serieus, humorvol, boos, angst, blijdschap en samen.

Het thema: loslaten, verbinden en in balans zijn, is zo op diverse manieren aan bod gekomen. Uiteraard lag de basis bij de haptonomie. Diverse oefenvormen en ook in de privesessie is de haptotherapie aan bod gekomen.

Maar er is ook getekend, gewandeld, gepraat, gedeeld, genaderd, gezocht naar materialen, geschreven, gezeten, gelachen en gehuild. Er was een bjizondere intimiteit onstaan waardoor ieder zich kon laten zien vanuit zn eigen eigenheid. Hoe mooi is dat?

We hebben volop van de finca en degebruik gemaakt. De middagen waren vrij voor strand, doprpjes, bergen etc...

Heerlijk hebben ze het gehad!! En ik ook!

De reviews:

  De combinatie van jouw begeleiding, de plek, jullie integriteit & zorgvuldigheid die zo voelbaar is. En het programma is top.

 Heerlijk huis, de plek heeft een goede energie, met liefde en aandacht ingericht. Je bent een heel fijn mens met prachtige ervaring, kennis en kunde. Down to earth (niet zweverig).

 Duidelijke info vooraf. Het terrein is goed verzorgd en gevarieerd qua beplanting en leuke plekjes. Fijne begeleiding, goede time management, alert op wat er gezegd wordt, zonder oordeel. Je leeft voor hoe je in je kracht staat.

 Heel fijn, warm welkom. Het eten veel te lekker. Goede begegeleiding. Je stelde hele goede vragen, gaf net het goede zetje daar waar nodig was. Maar ook met humor waardoor t ook luchtig voelde

  Betrokken begeleiding. Ontzettend genoten van het eten. Yurt is goed en rustig. Verzorging is overal goed.

   Erg prettige yoga en yogaplek. Heel prettige begeleiding, aanwezig waar het nodig was.  Het Verblijf in Yurt is fantastisch. 

JJ's impact als kok was niet te onderschatten. Hij heeft de sterren van de hemel gekookt en iedereen was heel blij met zijn kookkunsten.

Dit smaakt duidelijk naar meer...

Dus heb ik voor volgend jaar staat de MHR weer op het programma:

Data:

 12 tot 16 mei 2022

 1 tot 5 september 2022

(eventueel extra datum: 23- 27 juni indien de andere data vol zijn)).

Minimaal 4, maximaal 6 mensen. Kosten voor deze retreat zijn € 600,00 Dit is op basis  van 2 persaonen per kamer/ yurt. Exclusief zijn: drankjes, reiskostenvan en naar de finca, verzekeringen etc.

Heb je interesse, stuur me dan, geheel vrijblijvend, een email en ik stuur je alle extra info!

Mensen vragen me waarom dit retreat Manoto Hill Retreat heet: de Manoto is de heuvel/ berg waarop ons Spaanse huis staat, vandaar....

 

Verhuizing

Helaas kan ik niet meer terecht op de Plantage Muidergracht, een mooie ruimte waar ik jarenlang met veel plezier heb gewerkt als ik in Amsterdam was.

Gelukkig heb ik wel 2 andere praktijkruimtes gevonden.

 Woestduinstraat 1, hoekje met Theophile de Bockstraat, Amsterdam.

Back to the roots. Jarenlang heb ik als fysiotherapeute en later ook nog eventjes als haptotherapeute gewerkt op Woestduinstraat 108.

Keizersgracht 154, Amsterdam.

het telefoonnummer blijft t zelfde: 06 44 997197(= ook Signal)

whatsapp: 0034 697 425 363

 

Tussen nu en mei 2022 

  Staan er een aantal Time Out retreats gepland.
     Maar er is nog plek voor deze individuele, intensieve begeleiding op maat.
     

  Ben ik in Amsterdam en werk in in de bovenstaande praktijken:

8- 14 februari 2022 ( zaterdag 12 en zondag 13 februari werk ik in ieder geval op de keizergracht)
2- 12 april 2022

 

   Kun je je vanaf nú inschrijven voor de MHR retreats

12-16 mei 2022
1-5 september 2022

( eventueel een extra MHR op 23-27 juni 2022)                          .

Voor nu wens ik jullie een mooie herfst in verbinding met de natuur en je dierbaren!

 

hartegroet,

Anneke 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 44 997 197( signal)

0034 697 425 363( whatsapp)

 De website naam timeoutinspanje.nl is niet meer in gebruik 
(Op FB wordt er wel gebruik gemaakt van de naam Time Out Spanje, maar dat is dus NIET van ons.) Onze info op FB  staat op Natuurhuisje Spanje