Deze lente in 2020 zal ons nog lang bij blijven. We hebben te dealen met een virus dat we niet of nauwelijks kennen. Veel mensen hebben allerlei vragen, er komen verschillende, steeds strengere maatregelen....bizarre tijden.

Ik wil jullie vanaf deze plek een hart onder de riem steken met deze mooie fotocollage met bloesem van onze regio, de costa Azahar, de sinaasappelbloesemkust. Enkele foto's zijn gemaakt door vriendin/ collega Marian Verhoek. De tekst heb ik via FB

 

 

 Lente! 

De lente gaat gewoon door en op onze finca is de lente losgebarsten... Een feest om te zien. De bloesem spat van de bomen af, de bloemen bloeien zoals ze nog niet eerder hadden gedaan.

En wij... waren met klaar met onze prachtige nieuwe aanbouw, de quinta genaamd, om mensen te kunnen ontvangen, naast de casita en de yurt natuurlijk. En ik was klaar om jou/jullie te ontvangen. We hadden er echt zin in.

maar helaas..... ook wij hebben onze deuren gesloten. En dat betekent dat we- voorlopig- ook geen  Time out's hier kunnen doen op de finca.

 

TimeOut+ online

Voor mensen die op ons landgoed voor een Time Out zijn geweest is het niet nieuw. Ik begeleid al jaren e- coaching, als vervolgbegeleiding, vaak gecombineerd met life sessies in Amsterdam.

Nu is mijn wens ik deze online coaching gaan inzetten voor iedereen die deze begeleding/ ondersteuning zou willen.
Je kunt kiezen voor een een enkele sessie, bedoeld voor diegenen die al eens met mij samen hebben gewerkt.

Maar je kunt ook (opnieuw) een online traject bij me doen. 

Ik heb het Time Out+ online genoemd. De + staat voor de extra's, zoals visualisaties, schrijfondersteuning etc die we samen erbij kunnen doen. 
Dit Time Out+traject is voor iedereen.

Kennismaken is daarbij wel belangrijk om te kijken of het klikt en of het online traject bij je past..

 

Mocht je op dit moment wat krap bij kas zitten, laat het even weten. We komen er samen wel uit.

 

Ik hoop dat je met beide benen op de grond kunt blijven staan, opdat de angst het niet overneemt . Ik wens je alle kracht toe en blijf gezond!!

 

En schroom vooral niet contact met me op te nemen

 

hartegroet,

Anneke